Logo índex Mobles Mulà
Cat. | Esp. | Eng.
Empresa


Mobles Mulà és una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència en la fabricació i venda de mobles. La nostra empresa ha mantingut sempre un alt compromís amb els nostres clients i proveïdors, aconseguint que moltes generacions de famílies confïin amb nosaltres a l’hora de moblar les seves llars.

Les nostres instal·lacions disposen d’una exposició de moble d’interior de més de 650 m2, i d’una exposició de moble de jardí de 350 m2. A més, disposem d’una gran mostra de casetes, porxos, tanques, i molts altres productes de fusta natural, els quals en sóm fabricants. Això permet la possibilitat d'obtenir un alt grau de personalització i adaptació d'aquests productes.

Serveis


Transport i muntatge:

Disposem de vehicles propis pel transport de mobiliari, així com també d’un equip de professionals per realitzar el seu muntatge. Aquest servei és totalment gratuït per als nostres clients.

Garantia:

Tots els productes es fabriquen amb els millors materials, passant per estrictes controls de qualitat. Tots ells tenen una garantia de 2 anys, en cas que hi hagi algun defecte de fabricació.

Pressupostos:

El nostre personals els realitzarà, sense compromís, el pressupost que millor s’ajusti a les seves necessitats.

Servei post venda:

Oferim servei postvenda per tal de donar plena satisfacció als nostres clients. Així doncs, en finalitzar els treballs continuem a la seva disposició per respondre els dubtes i les preguntes necessàries, i per oferir les millors solucions a les seves demandes.

Per altra banda, també realitzem serveis de manteniment i restauració de mobiliari interior i exterior, porxos, casetes, tarimes, etc.

Atenció personalitzada:

Tenim professionals que els atendran i assessoraran d’una manera personal per arribar a la millor solució per a la seva llar. A més, la llarga experiència en el camp del mobiliari i decoració permetrà que els projectes es realitzin amb el menor temps i amb total garantia.

Mobles Mulà | Ctra. C-65, Km-8 | 17240 - Llagostera (Girona) | Tel. 972 83 06 60 | Whatsapp 683 60 80 45 | moblesmula@gmail.com Avís legal